Skip to Content

Category Archives: myynti@collico.fi

Collico Oy ja LogXellence Oy yhteistyöhön

Elintarvikelogistiikan kasvuyritykset Collico Oy ja LogXellence Oy ovat sopineet strategisesta yhteistyöstä. Samalla Collico Oy:n pääomistajat tulevat myös LogXellence Oy:n osakkaiksi.

0 Lue lisää →

Collico Oy ja Skynet aloittavat yhteistyön: Verkkokaupan toimitukset kaikkialle maailmaan yhtä helposti kuin Suomeen

Maailmanlaajuisesti toimiva logistiikka- ja kuriiripalveluyhtiö Skynet sekä suomalainen logistiikkapalveluyhtiö Collico Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen huhtikuussa 2020.

0 Lue lisää →

Verkkokaupan perustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

Suomalainen kuljetus- ja logistiikkapalveluyhtiö Collico Oy on kehittänyt järjestelmän, joka mahdollistaa verkkokaupan perustamisen matalalla kynnyksellä. Usein verkkokaupasta haaveileva yrittäjä päätyy hautaamaan haaveensa siinä kohtaa, kun hän alkaa ynnäilemään, miten paljon kustannuksia syntyy ja aikaa kuluu, ennen kun verkkokaupan kautta myyty tuote päätyy asiakkaalle saakka.

0 Lue lisää →

Collicon toimitusjohtajaksi Peter Klenberg

Collico Oy:n toimitusjohtajana aloitti 1.10.2019 Peter Klenberg.

0 Lue lisää →

Collico on muuttanut Koivuhakaan

Olemme jo muuttaneet toimistomme uuteen osoitteeseen Juurakkotie 6, Vantaalle. Kiinteistömme varastoneliöt ovat noin 6500 neliötä ja ensimmäisessä vaiheessa rakennamme noin 1500 neliön viileä-/pakkastilat, jotka meillä on valmiudet kasvattaa noin 3500 neliöön asti. Uudet tilamme ovat logistisesti mahtavalla paikalla Kehä 3 varrella, josta on entistäkin paremmat yhteydet niin Helsinkiin kuin muuallekin Suomeen.

0 Lue lisää →