skynet-logo

Skynet Finlandin Suomen kuljetuksista vastaa yksinoikeudella elintarvikekuljetuksiin erikoistunut Collico Oy

Koko maailmanlaajuisesti toimiva kuljetus- ja kuriiripalveluyhtiö Skynet ja Collico Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen huhtikuussa 2020.
Collico hoittaa perille kotimaahan Skynet Expressiin ulkomailta tulevat paketit. Eli jos tuot tuotteen ulkomailta Suomeen, Collico hoitaa jakelun kotimaassa. Collico hoitaa asiakkaiden pakettitoimitukset kaikkialle maailmaan Skynet Express ulkomaan jakelun kautta.

Storeverse

Storeverse rakentaa verkkokaupan ja Collico hoitaa logistiikan yhdellä sopimuksella

Storeverse Oy kehittää ja toimittaa verkkokauppaohjelmistotuotteita. Sen erikoisosaamisalaa ovat päivittäistavarakaupan ohjelmistot ( SaaS-toimintamalli), mutta Storeverseltä löytyy osaamista myös muiden toimialojen tarpeisiin rakennettujen verkkokauppojen tekemiseen. Verkkokaupparatkaisumme ovat kustannustehokkaita ja helppokäyttöisiä. Niistä löytyy kaikki verkkokaupan hallintaan tarvittavat toiminnot, kuten esimerkiksi asiakaskokemuksen analysointimahdollisuus (AI) sekä valmiit integraatiot eri maksupalveluihin ja Collico Oy:n toimittamaan logistiikkaan.

enexus-

Yhtenä Collicon yhteistyökumppanina toimii pääkaupunkiseudun alueella eNexus Oy, joka on verkkokaupan logistiikkaan erikoistunut yritys. Kuljetukset ovat lämpösäädeltyjä ja kalusto on hyväksytty elintarvikekuljetuksiin. eNexus tarjoaa kustannustehokkaat ja laadukkaat palvelut riippumatta tavaravirran koosta. Se yhdistää tavaravirtoja tuottaakseen ekologisen ja tehokkaan palvelun. Uudenaikainen kalusto on Euro 6 -päästöstandardin mukaista ja FNA-luokiteltu kuormatila varmistaa oikean lämpötilan vuoden ajasta riippumatta.  Jakelua ohjataan älypuhelin sovelluksilla, jolloin kuljettajalla on aina ajantasainen tieto toimituksiin liittyvistä aikatauluista ja ohjeista.

Suppilog

Suppilog Oy on suomalainen tukkukaupankäynnin alustayhtiö, joka tarjoaa digitaalisen kauppapaikan tukkutuotteiden ostamiseen ja myymiseen. Myyjäyritykset jakavat kaupankäynnin kustannuksia, tehostavat logistiikkaansa ja myyvät tuotteensa suoraan valitsemiensa toimialojen ostajayrityksille. Ostajayritykset voivat myös tilata valikoimaa itse ja yhdistää tilauksiin kaikki tarvittavat eri myyjäyritysten tuotteet. Ostajayritykset tilaavat yhdellä rekisteröitymisellä haluamiaan tuotteita sadoilta eri myyjäyrityksiltä. Tilausprosessin tehostumisella valikoimahallinta helpottuu, sekä tuotteiden jatkotilaaminen on yksinkertaista.