SlideMeiltä saat kaikki logistiikkapalvelut saman katon alta luotettavasti ja helposti.

Collico Oy on täyden palvelun logistiikkayritys, joka tuottaa palveluita omien yhteistyöyrityksien lisäksi ulkopuolisille. Olemme erikoistuneet lämpötilasäädeltyihin elintarvikekuljetuksiin, mutta käytännössä kuljetamme mitä tahansa. Collicon asiakas voi olla yksinyrittäjä ja valtakunnallinen toimija.

Collico on perustettu alun perin ruoan kotitoimitusten keräily- ja jakelulogistiikan kumppaniksi. Sama logistiikkamalli toimii myös pienten ja keskisuurten toimijoiden tuotteiden varastoinnissa ja varsinkin jakelussa, jossa vaaditaan lämpötilasäädeltyjä kuljetuksia. Tätä verkostoa voidaan hyödyntää myös verkkokauppa-asiakkaiden jakelussa Suomessa.

Tyypillinen asiakas voi olla esimerkiksi keskisuuri maahantuoja, jolla on tarve varastoida ja jaella tavarat omille asiakkailleen. Teemme järjestelmäintegraatiot rajapinnan kautta asiakkaamme järjestelmiin tai avaamme portaalin, jonka kautta tuotteiden ja toimitusten hallinta on helppoa. Pystymme yhdistämään eri tuotteet, kuten pakasteet, viileätuotteet ja terminaalitoimitukset yhteen kuljetukseen. Asiakas saa kaikki logistiikkapalvelut saman katon alta luotettavasti ja helposti.

Pikkuhiljaa tekemisen volyymi on kasvanut ja matkan varrella yrityksen vastuuhenkilöiksi on löydetty joukko erittäin kokeneita logistiikan ja verkkokauppatoiminnan ammattilaisia. Collico Oy kehittää ja laajentaa jatkuvasti palveluitaan.

Viime aikoina Collicolla on panostettu erityisesti verkkokauppapalveluihin. Voit hankkia kauttamme koko verkkokaupan ja siihen yhdistetyt logistiikkapalvelut, tai voit ottaa pelkän logistiikan valmiille verkkokaupallesi. Pitkän ja huolellisen kehitystyön seurauksena verkkokaupan perustamisesta on tehty helpompaa kuin koskaan. Uusi yhteistyö koko maailmanlaajuisesti toimivan Skynetin kanssa mahdollistaa Suomen lisäksi toimitukset myös kaikkialle maailmaan.

Kerro meille tarpeesi, niin me kerromme miten se toteutetaan.

Tilamme ovat nykyaikaiset

  • Vuonna 2019 käyttöönotetut elintarvikkeiden pien- ja verkkokauppalogistiikkaan suunniteltu. Kiinteistömme varastoneliöt noin 6500 m² ja josta noin 1500 m² viileä-/pakkastilaa
  • Veroton varasto (Alkoholi, Virvoitusjuomat ja savukkeet)
  • Eri lämpötiloja  -20 °C ja + 20 °C välillä elintarvikkeille ja muille tuoteryhmille

Hyvä sijaintimme – nopeat yhteydet

  • Varastomme sijaitsee osoitteessa Juurakkotie 6, Vantaa
  • Sijainti Tuusulantien ja Kehä 3 yhtymäkohdassa on logistisesti erinomainen
Juurakkotie-6-Vantaa-concentrate

Collico tarjoaa verkkokauppa asiakkailleen koti- ja ulkomaan pakettipalvelut

Keskity oleelliseen ja anna meidän hoitaa koko logistiikka puolestasi.