Key Account Manager – Logistiikkapalvelut

Collico Oy tuottaa parempia logistiikkapalveluja ja -ratkaisuja ruoan verkkokauppaa harjoittaville yrityksille. Collicon toiminta käynnistyi Vantaalla vuoden 2020 alussa ja kasvu on ollut erittäin nopeata. Liikevaihto oli noin 3,5 miljoonaa euroa vuonna 2020 ja tänä vuonna liikevaihto tulee olemaan noin 8 miljoonaa euroa. Omistajamme ovat tehneet aiesopimuksen LogXellencen kanssa, joka tähtää yhtiöiden väliseen fuusioon vuonna 2022. LogXellence tuottaa logistiikkapalveluita sekä food että non-food yrityksille.

Kehitämme nyt organisaatiotamme ja haemmekin nyt yhteiseen myyntiorganisaatioomme vahvistusta.

Meillä pääset mukaan kunnianhimoiseen kasvutarinaan ja työskentelemään nopeasti kasvavalla elintarvikkeiden verkkokauppalogistiikan alalla yhteistyössä parhaiden tuotteiden ja osaajien kanssa. Asiakkaamme koostuvat niin elintarviketeollisuuden, maahantuojien, alkoholitoimijoiden ja logistiikka-alan yrityksistä.

Tässä uudessa tehtävässämme menestyy parhaiten tuloshakuinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen persoona, jolla on kykyä luoda uusia kontakteja B2B-kentässä. Kasvuyrityksessä tärkeää on myös ratkaisukeskeinen työskentelyote ja halu tehdä työtä yhdessä muun tiimin kanssa.

Key Account Manager -roolissa tehtäviisi kuuluu logistiikkapalveluidemme myynti osana aktiivista ja myyntihenkistä kaupallista tiimiämme. Tarjoamaamme kuuluvat verkkokauppalogistiikan, elintarviketeollisuuden keräilytoimintojen ja 3PL varastointipalvelut sekä jakelupalvelut niin B2C kuin B2B asiakkaille.

Tärkeimmät työtehtäväsi ovat:

  • Oman vastuualueesi uusasiakashankinta, kontaktien luonti ja lisämyynti
  • Nimettyjen asiakkuuksiesi päivittäinen hoito ja myyntiaktiviteetit sekä asiakkuuksien kehittäminen

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta tuloksellisesta B2B-myynnistä
  • Kaupallista koulutusta ja/tai kokemusta myyntityöstä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista
  • Aiempaa kokemusta logistiikka- tai elintarvikealalta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen tehtävän nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä kasvuyrityksessä, jolla on loistavat tulevaisuudennäkymät kasvavassa markkinassa
  • Joustavat työskentelymahdollisuudet
  • Ammattitaitoiset työkaverit ja positiivisen, energisen ja kannustavan ilmapiirin

Kiinnostuitko?

Hae tähän tehtävään viimeistään 15.12. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveesi kera sähköpostitse osoitteeseen: jani.vainio@collico.fi tai Linkedin Easy Applyn kautta.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit soittaa Janille numeroon 0500 809963